Drvopod Požarevac - Prodaja hrastovog, bukovog i jasenovog parketa

Naši Proizvodi

Parket

Drvo je najstariji, najbolji i najplemenitiji materijal za izradu podnih obloga. Parket je prirodni materijal, koji se ugrađuje u stambene i poslovne objekte. Ima malu termalnu provodljivost, nudi zvučnu izolaciju, ne izaziva alergije, lako se održava, a pored toga parket predstavlja nezamenljivi proizvod modernog doba. Odabirom parketa, izuzetna trajnost vašeg poda je zagarantovana, čak i nakon više decenija parketu se može vratititi prvobitan sjaj ponovnim hoblovanjem i lakiranjem.

Parket koji proizvodimo

U našem pogonu izrađujemo u najvećim količinama hrastov parket zato što je hrast poznat po svojoj mehaničkoj izdržljivosti, odlikuje se smirenošcu i otpornošcu, a opet je neosporna njegova vrednost u estetskom smislu. Osim hrastovog parketa u ponudi imamo i:

  • parket od termotretiranog jasena,
  • parene od divlje trešnje,
  • parket od parenog oraha,
  • parket parenog bagrema,
  • parket od termotretirane-parene i neparene bukve.

Dimenzije

Parket proizvodimo u sledećim dimenzijama:
  • Dužina: 250 - 500mm
  • širina : 42,52mm ( cca 70%), 32,62,72mm (cca 30%)
  • debljina: 21mm

Po narudžbini izrađujemo i parkete većih dužina: 600 - 1200x82x21mm, i to od hrasta, termotretiranog jasena, parene divlje trešnje, parenog oraha, parenog bagrema, termotretirane-parene i neparene bukve itd.

Vlažnost parketa

Vlažnost našeg parketa je 10 ± 2% vlage.

Klase parketa

Klase parketa koje proizvodimo" E/S " - ekstra klasu ne odvajamo posebno, vec je sadržana u S klasi jer smatramo da se u E klasi može odvojiti jako mala kolicina "R" - rustik "VS" - van standarda Pored proizvodnje, našim kupcima nudimo i kompletnu ugradnju parketa u Vaše kuce, stambene i poslovne objekte. Hrastov parket klase

Lajsne

U ponudi imamo i lajsne: obicna trouglasta i sokla h6cm + viner

Sertifikat o kvalitetu naših proizvoda

Kao dokaz o ispravnosti i kvalitetu naših proizvoda imamo sertifikat o kvalitetu Šumarskog fakulteta u Beogradu.